Mors/Thy-træner rasende efter nederlag

- Hør lige her. Der er ét hold, der bestemmer tempoet i kampen. Det er Skjern. Flot af dem. Men at de får lov til det af dommerne, det er en skændsel. De styrer spillet fuldstændig og får lov til alt. Vi får ikke en skid ud af vores forsvar. Jeg synes, det er under al kritik, fnyste Jan Paulsen på TV 3 Sport1 om kampens dommere Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

- Når det er sagt, er jeg stolt af mit hold. Vi taber kun med to her i en slutspilskamp med to dommere, der ikke giver os noget som helst. Selvfølgelig bliver der lavet 31 mål mod os. Vi har heller ikke nok redninger. Men det og dommerne lægger jeg nederlaget på, fortsatte Mors/Thy-træneren.

Med nederlaget brændte klubben sin anden matchbold i forhold til at spille sig i en overraskende DM-semifinale. Mors/Thy kan dog stadig afgøre sin skæbne selv, hvis holdet i sidste kamp i slutspillet ude mod Århus Håndbold den 4. maj kan vinde duellen.

Hos vinderne fra Skjern, der nu er sikre på at vinde deres slutspils-pulje, var kampanalysen mere rolig hos rutinerede Claus Møller Jacobsen.

- Det blev aldrig kønt fra vores side. Vi stod godt i forsvaret i første halvleg, og Kristoffer (Laursen) var dygtig i målet. Kasper Søndergaard har også endnu en fantastisk dag i angrebet. Og så finder vi nogle løsninger og laver trods alt 31 mål. Så vinder man mange håndboldkampe, konstaterede Skjern-spilleren på TV 3 Sport1.

Dagens Gossip