Morten Bødskov slået ned under EM-kamp

Den tidligere justitsminister Morten Bødskov (S) blev tirsdag oppasset og slået ned, da han var til et EM-arrangement på Islands Brygge i København. Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen erfarer samtidig fra flere uafhængige kilder, at overfaldet sandsynligvis er 'politisk motiveret'.

Socialdemokraternes erhvervsordfører Morten Bødskov, der trsdag aften overværede en EM-fodboldkamp på storskærm på Islands Brygge, blev angiveligt kontaktet af en fremmed mand, der spurgte, om Bødskov var socialdemokrat og tidligere justitsminister.

Efter en kort meningsudveksling mellem de to, slog overfaldsmanden, ifølge flere vidner, den tidligere justitsminister i ansigtet med en knytnæve.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der oprettet en sag hos Københavns Politi under paragraf 119 i straffeloven, hvilket betyder, at overfaldet anses for at være mod en person i 'offentlig tjeneste eller hverv', og den maksimale straf er derfor otte års fængsel.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Morten Bødskov. Politiets presseafdeling har dog bekræftet overfaldet overfor Ritzau.

- Det er rigtigt, at han er blevet slået ude på Islands Brygge, og at politiet har optaget en anmeldelse for vold mod tjenestemand, lyder det fra politiets presseafdeling.

Man ønsker dog ikke umiddelbart at gå i nærmere detaljer om, hvad der præcist skal være sket.

 

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip