Morten Bruun: Giv dog Hareide en chance

Selv om DBU's valg af Åge Hareide som den nye landstræner måske ikke falder i god jord hos alle i den danske fodboldverden, så bør man give nordmanden en fair chance.

Det mener Morten Bruun, der kommenterer det danske landsholds kampe på Kanal 5, og selv er fodboldtræner samt tidligere dansk landsholdsspiller.

- Det første, jeg tænker, er: Giv dog manden fair play, siger Bruun.

- Fordi jeg ved lige præcis, hvad reaktionen vil blive fra alle dem, der følger landsholdet. De vil slet ikke synes, at valget er sexet nok.

- Men der er jo heller ikke nogen, der kan pege på nogen, der ville være bedre. Og jeg tænker bare: Kom nu ind i kampen, vi er jo ikke Brasilien, og der er også nogle økonomiske rammer, vi skal holde os inden for, lyder det fra Bruun.

Mens mange danske fodboldfans havde håbet, at landstræneren fremover ville hedde Michael Laudrup, så bliver det altså nu den 62-årige Åge Hareide.

Og han er et af de bedste trænernavne i Skandinavien, vurderer Bruun.

- Hvis Michael Laudrup ikke ønsker jobbet, så kan det jo ikke blive Michael Laudrup. Så glem alt om ham. Som jeg ser det, så er det kun Kent Nielsen og Kasper Hjulmand, der kan matche Åge Hareide i Skandinavien.

Åge Hareide tiltræder 1. marts 2016 i stillingen som landstræner efter en succesfuld tid i Malmö FF, hvor det i to sæsoner i træk er blevet til Champions League-deltagelse.

Det er dog stadig svært at sige, om nordmanden kan sparke liv i det danske landshold, vurderer Morten Bruun, der dog tror, at det bliver godt med en forandring.

- Jeg har haft en oplevelse af et landshold, som har været energiforladt og kørt fast i nogle mønstre, som ikke længere fungerede.

- Når noget er kørt fast, så er enhver forandring god. Men jeg står da heller ikke med en sikker fornemmelse af, at Danmark helt sikkert kommer til VM i Rusland med Åge Hareide som landstræner, lyder det fra Bruun.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip