Morten Olsen: Eriksen-vrid gør mig nervøs

Landstræner Morten Olsen er nervøs for Christian Eriksen, der i denne weekend sad uden for hos Tottenham med en knæskade.

Olsen, der mandag udtog midtbanespilleren til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien, frygter, at det kan være alvorligt.

- Han fik et vrid i knæet under tirsdagens træning. Det gør mig en lille smule nervøs, når vi lige har haft en skade som Bjellands, siger Olsen med henvisning til landsholdskollegaen Andreas Bjellands korsbåndsskade.

- Christian havde selv en god fornemmelse, da jeg talte med ham her i weekenden, og det er en god indikation.

- Vores læge (Søren Kaalund, landsholdslæge, red.) skulle have haft en samtale med Tottenhams læge i dag (mandag, red.), men jeg har ikke fået fat på vores læge endnu, siger Olsen.

- Han passer sikkert sit job, men jeg går ud fra, at jeg får fat på ham i løbet af dagen, tilføjer han.

Landstræneren ved ikke, om Eriksen er blevet skannet i Tottenham.

- Det er han højst sandsynligt, men jeg har ikke fået noget resultat, siger han.

Morten Olsen vurderer, at Christian Eriksen som minimum har forstrakt et ledbånd i knæet.

- Det er klart, at hvis du står fast og vrider knæet, så er det et spørgsmål om, i hvilken grad at det er forstrakt, siger landstræneren.

Olsen slår fast, at Tottenham ikke kan tvinge Christian Eriksen til at droppe de vigtige EM-kvalifikationskampe, hvis der er en chance for, at han kan spille.

- Det bestemmer Tottenham ikke.

- På et tidspunkt siger lægen til mig, at det her kan du glemme. Ellers siger han, at han tror på, at Eriksen kan spille, og så er det det, vi gør, siger Morten Olsen.

Danmark møder på fredag i næste uge Albanien i København, mens turen går til Armenien ugen efter.

/ritzau/

Dagens Gossip