Morten Olsen i tvivl om Bendtners form

Nicklas Bendtner må vente lidt endnu, før landstræner Morten Olsen tager stilling til, om angriberen er klar til at tørne ud for landsholdet.

Den høje Juventus-angriber er mødt op i landsholdslejren i Helsingør med godt 10 minutters spilletid og nul scoringer i benene siden sommerens EM-slutrunde, og derfor er der sat spørgsmålstegn ved Bendtners position som førstevalg i angrebet.

Morten Olsen havde mandag for første gang mulighed for at se Bendtners skarphed an med egne øjne, men det er endnu for tidligt at bedømme angriberens aktuelle formåen.

- Nej, jeg vil ikke stå her efter 12 minutters intervalspil og sige, at Bendtner er det ene eller andet. Vi har brug for flere træninger, fastslår Morten Olsen inden tirsdagens træning.

Mens flere tvivler på Nicklas Bendtners form og har bragt FC Københavns brandvarme Andreas Cornelius i spil som en mulig starter i VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien, så er angriberen mødt op i Helsingør med vanlig selvtillid.

- Min form er god. Den er, som den skal være. Jeg har trænet godt i lang tid, så jeg er, hvor jeg skal være, sagde Bendtner, da han mandag troppede op i landsholdslejren.

Det danske landshold møder på fredag Bulgarien i Sofia, mens Italien venter i Milano fire dage senere.

Danmark åbnede VM-kvalifikationen for en måned siden, da landsholdet spillede 0-0 mod Tjekkiet i Parken.

Dagens Gossip