Morten Olsen: Kasper havde en fantastisk dag

Landstræner Morten Olsen var ikke helt tilfreds med 0-1-nederlaget til England, som Danmark i perioder ellers havde stor ære af.

- Det var ikke den måde, vi ønskede at spille. Men det var den måde, vi var nødt til at spille.

- Jeg er tilfreds med den måde, vi forsvarede på. Men det er ikke normalt, den måde vi spiller på. Vi vil gerne have bolden og styre spillet, men det magtede vi ikke, siger Morten Olsen.

- Det var ikke så god en fodboldkamp, hvis jeg skal være kritisk, siger Morten Olsen.

- Hvis vi havde haft Christian Eriksen med på holdet, så tror jeg, at vi havde vundet, tilføjer han om den danske Tottenham-spiller, der døjer med et hold i ryggen.

Landstræneren havde givet chancen fra start til Kasper Schmeichel i stedet for Stephan Andersen, og Leicester-målmanden fik trods nederlaget rosende ord med på vejen.

- Kasper havde en fantastisk dag. Og vi havde chancerne for at tage sejren, fordi det stod 0-0 indtil sent i kampen.

- Vi har to gode målmænd. Og Kasper fik chancen for at præstere, og det gjorde han. Det bliver et tæt løb om at blive førstekeeper. Det var en god kamp fra hans side, siger Morten Olsen.

- Jeg håber, at flere af vores spillere skifter klub i sommerpausen, så de får fast spilletid.

- Man kunne se på banen, at flere manglede kamptræning. Nicklas Bendtner har brug for at spille i en klub, hvor han får spilletid, siger Morten Olsen.

Det var Liverpool-angriberen Daniel Sturridge, som scorede kampens eneste mål på et hovedstød efter 82 minutters spil.

Og VM-deltageren England fik også en speciel lykønskning med på vejen af Olsen.

- Jeg ønsker jer held og lykke til VM. Det får I brug for, sluttede Olsen pressemødet af til stor morskab for både de danske og engelske journalister i presserummet.

/ritzau/

Dagens Gossip