Morten Olsen roser Christian Eriksens valg

Det kan ikke være gået mange næser forbi, at Christian Eriksen benyttede slutningen af sidste uge til at skifte Ajax Amsterdam ud med Tottenham Hotspur i den engelske Premier League.

Et skifte, der både kommer til at byde på øgede forventninger og højere tempo for Christian Eriksen, men han har truffet et klogt valg, mener landstræner Morten Olsen.

- Vi tænker alle sammen på Christians vegne, men det afgørende

er, at han også tænker selv. Derfor har han valgt, som han har gjort. Han har

ikke valgt Rusland. Han har valgt London, og det, synes vi, er en god idé. Jeg

håber, at det danske landshold kan profitere af det i fremtiden. Men han skal

bruge tålmodighed. De har så mange gode spillere derovre, og så tror jeg, at

han på et tidspunkt kan blive en lige så værdifuld spiller for dem, som han er,

når han forlader Ajax, siger Morten Olsen om midtbanekreatørens

klubskifte.

Christian Eriksen havde fået fri fra mandagens landsholdssamling for at modtage en pris fra den hollandske avis De Telegraaf og støder til truppen tirsdag.

Tottenham har købt heftigt ind til midtbanen og de offensive pladser i form af bl.a. Etienne Capoue, Paulinho og Erik Lamela. Olsen mener, at de mange stærke midtbanespillere i Tottenham kan blive en fordel for Christian Eriksen.

- Presset er der selvfølgelig, og han er købt som en vigtig spiller, men måske mere på den lange bane. Det vil ikke sige om fem år, men han vil i hvert fald få tid til at udvikle sig og vænne sig til spillet i Premier League. Alle ved, at han har et så indlysende talent, siger landstræneren.

Dagens Gossip