Morten Olsen: Så stærke er Bulgarien

Han har gjort det mange gange før. Siddet med en papirlap dagen før en vigtig landskamp og advaret mod mindre modstandere som Liechtenstein og Cypern. 

Igen mandag kom landstræner Morten Olsen med en løftet pegefinger mod at forvente en let sejr over Bulgarien i Parken. Og denne gang skal han tages alvorligt. Morten Olsen mener, at Bulgarien i denne kvalifikationsrunde er bedre end Tjekkiet, og dermed er der lagt op til en ny svær kamp tirsdag aften.

- Bulgarien har et hold, der lige nu er bedre end Tjekkiet. Bulgarien er et taktisk og teknisk stærkt hold. Østeuropæiske hold er altid teknisk stærke. De er sultne og tænker, at nu er det deres tur. De spiller som et hold, og det bliver en vanskelig opgave for os, sagde Morten Olsen mandag på pressemødet i Helsingør.

Han forudser mange flere pointtab på kryds og tværs i gruppen.

- Der er ingen grund til at afskrive Armenien. De var tæt på at komme til EM og er slet ikke ude af spillet. Jeg er overbevist om, at tjekkerne får en svær kamp i Armenien, siger landstræneren og fortsætter:- Jeg tror, der kommer overraskende resultater i de kommende kampe. Men Italien får ikke fuld pointhøst i puljen. De vinder i hvert fald ikke over os i Parken, siger Morten Olsen.

Han har haft noget at spekulere over siden 3-0-sejren over Tjekkiet. Især på den centrale midtbane, hvor William Kvist atter er til rådighed efter overstået karantæne fredag. Men Nicolai Stokholm gjorde det fremragende i kraftfeltet sammen med Niki Zimling, og Olsen holder fast i den konstellation og sender Kvist ud på bænken.

Derudover tyder alt på, at han går tilbage til Dennis Rommedahl på højrekanten og vrager Nicolai Jørgensen. Mod tjekkerne overraskede Morten Olsen med at fravælge Rommedahl til fordel for Jørgensen, der dog spillede en skidt kamp og blev pillet ud efter en time.

Dennis Rommedahl er i sine seneste 69 landskampe startet på bænken i blot tre af dem – senest altså i Olomouc fredag.

Op til kampen mod Bulgarien har der også været tvivl om Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli, men Eriksen meldte sig klar mandag.

Michael Krohn-Dehli fik dog et slag på knæet mod tjekkerne og har været tvivlsom op til kampdagen.

- Vi skal bruge spillere på 100 procent, ikke 98 procent. Men jeg er sikker på, at Krohn selv vurderer, hvor han er, sagde Morten Olsen.

Målscorer fra Tjekkiet-kampen Andreas Cornelius er også helt klar til kampen, men er pålagt at spille med bandage som fredag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip