Morten Olsen udtager FCM-duo og Brøndby-back

Torsdag kunne man i FC Midtjylland juble over billetten til Europa League-gruppespillet, og fredag kunne man juble igen.

Måske ikke vildt meget over lodtrækningen til Europa League, hvor FCM trak Napoli, Club Brügge og Legia Warszawa, men til gengæld over at få efterudtaget to spillere til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien.

Olsen har udtaget begge mand i FCM's stærke midterforsvar - Kian Hansen og Erik Sviatchenko.

Duoen havde stor andel i FC Midtjyllands triumf mod Southampton, som udløste billetten til Europa League. Især Sviatchenko har været stærk indtil videre i sæsonen.

Det giver god mening, at Olsen garderer sig på pladserne i det centrale forsvar, idet flere normale landsholdsspillere på de pladser er ude med skader.

Sidste efterudtagede spiller er Riza Durmisi fra Brøndby. Durmisi er venstre back, men kan også spille andre pladser.

- Det er altid stort at blive udtaget til A-landsholdet, men denne gang er det endnu mere specielt for mig, når en af modstanderne er Albanien. Det er der, hele min familie er fra, så det bliver en sjov, men meget speciel og rørende kamp at være med til, siger Riza Durmisi til DBU's hjemmeside.

Landsholdet er samlet i hele næste uge i Helsingør. Fredag er der kamp mod Albanien hjemme, mens der mandag spilles ude mod Armenien.

/ritzau/

Dagens Gossip