Morten Olsen: Vi gør det svært for os selv

Men da Morten Olsen gjorde boet op efter 1-1 opgøret i Parken mod gruppetoeren Bulgarien, var det alt andet end tilfredshed, landstræneren udstrålede.

- Jeg er ikke tilfreds. Vi skal vinde kampen på vores 1. halvleg, hvor vi har chancerne. Efter pausen bliver det en rodebutik og vi kommer ikke til så meget, lød den første reaktion fra Morten Olsen, som også var ærlig nok til at erkende, at de rød-hvide ikke ramte dagen efter succesoplevelsen i Tjekkiet, hvor det blev til en 0-3 sejr i dansk favør.

- Vi gør det svært for os selv, og det er også vanskeligt at spille mod et hold, der står så kompakt som Bulgarien gør det, lød vurderingen fra Olsen, som undervejs brugte løs af sine tre udskiftningsmuligheder.

Båden Nicolai Jørgensen, Lasse Schöne og Simon Makienok kom således i sving mod et omstillingskvikt bulgarsk landshold, der havde bragt sig foran i det 51. minut på mål af Stanislav Manolev efter et gyldent oplæg af Tonev.

Og netop gæsternes mål efter en statistisk set klar dansk dominans i de første 45 minutter, var en torn i øjet hos Olsen.

Må ikke ske

- Målet må ikke ske. Jeg vil ikke udtale mig om, hvem der er skyld i det, kom det afvisende fra Olsen overfor TV2s journalist på sidelinien.

Det uafgjorte resultat har ikke gjort vejen til Brasilien i 2014 nemmere for et dansk landshold, der kan se på en tabel, hvor man er noteret for seks point for fem kampe og en fjerdeplads.

Efter pauseteen var der ikke samme snit over hjemmeholdet, som kun var sporadisk målfarlige og producerede for få chancer i åbent spil. Med syv minutter tilbage på kampuret var Simon Kjær tæt på med et hovedstød efter hjørnespark, men som andre gange i kampen viste den bulgarske målmand Nikolay Mihaylov sig at være en sikker sidste skanse.

- Bolden faldt ikke som vi ville, erkendte Morten Olsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip