Morten Olsen: Vi spillede dårligt

Fra at være meget langt væk fra VM i Brasilien, så kom Danmark et godt stykke tættere på slutrunden til næste sommer.

For efter Danmarks 2-1-sejr ude over Malta, og de øvrige resultater i VM-gruppen, så er danskerne kun et enkelt point fra den andenplads, der kan give playoff-kampe om at komme til VM.

Landstræner Morten Olsen var dog stadig meget behersket i sin glæde og forklarede det således dagen derpå ved træningsanlægget nær Maltas nationalstadion.

- Hvis jeg var italiener, så tror jeg, at jeg ville sige: Vi vandt. Videre.

- Sådan er vi heldigvis ikke. Vi siger: Vi vandt. Men der er en hel masse, vi skal forbedre, og sådan har spillerne det også.

- Det irriterer os, at vi ikke kan ramme en bedre form, og at vores bundniveau ikke var højere, end det var, siger Morten Olsen.

Sejren over Malta var hele kampen i fare, og det var ikke betryggende inden tirsdagens udekamp mod Armenien i VM-kvalifikationen, hvor endnu en sejr gerne skal i hus.

- Vi var stabile nok til at vinde den fodboldkamp, men vi var også heldige nok. Der blev lavet nogle fejl, og vi spillede dårligt, og det skal vi have forbedret. Det er vores job som fodboldtrænere, siger Morten Olsen.

Der er dog fortsat optimisme om, at holdet kan gøre det bedre mod Armenien, som vandt 4-0 over Danmark i Parken i juni.

- Jeg ved, at spillerne kan præstere langt bedre, og det har de også vist i en del andre kampe og til træning.

- Nu skal vi bruge denne dag til at restituere, og så må vi kommunikere og snakke med spillerne individuelt og som hold.

- Det er de remedier, vi kan gøre brug af. Og så kan vi vælge at gøre to ting; spille med den samme opstilling eller ændre på positioner. Det skal vi bruge de næste dage på, siger Morten Olsen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip