Morten Olsens assistent afviser Esbjerg-profils kritik

Esbjergs Jakob Ankersen udtrykte tirsdag stor skuffelse over sin manglende indkaldelse til det danske landshold.

Til bold.dk kalder han nogle af landstræner Morten Olsens seneste udtagelser for 'mærkelige valg'. Spillere, der har mange ungdomslandskampe i benene, står forrest i køen uddybede han tirsdag formiddag til bt.dk.

Kritikken preller dog af på landsholdets assistenttræner Peter Bonde.

- Selvfølgelig er det da en fordel, at man har været med på nogle U-landshold, for så har man været dygtig på et tidspunkt og gjort sig positivt bemærket. Men det betyder ikke, at det er dem, vi udtager, når vi kigger på spillere. Vi ser ikke på samtlige spilleres cv, men udtager de bedste spillere, siger Peter Bonde til bt.dk.Landsholdsassistenten understreger samtidig, at Jakob Ankersen er en af de spillere, som han og Morten Olsen følger. Som så mange andre i Superligaen og i udlandet. Det ændrer Ankersens udmeldinger ikke på.

- Jeg tolker det (udtalelserne.red.) som en ung mand, der spillede en fin kamp mod FC Vestsjælland - og som også har spillet mange gode kampe tidligere -, som gerne vil på landsholdet. Det er glædeligt, at vi har nogle dygtige fodboldspillere, som stræber efter at komme på landsholdet, siger Peter Bonde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip