Morten Stig Christensen jubler efter VM-guld: Stor fremtid i vente

- Det er super flot. Det er enestående flot, det må man bare sige!

- Udover det her fantastiske hold, der vandt i aften, så har vi jo faktiske også et par spiller fra samme årgang, som har været med U21-holdet til VM, så det er ikke for sjov, at Ulrik Wilbek kalder det den måske bedste årgang nogensinde. Og på niveau med Mikkel Hansen og Niklas Landin-årgangen. Det er enestående. Dansk herrehåndbold har en stor fremtid foran sig, siger Morten Stig Christensen.

Generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen, har også store roser til træner Claus Hansen, som har en stor andel i VM-guldet.

- Claus Hansen, "lille Claus", som vi kalder ham, spiller kortene helt perfekt fra sidelinjen. Claus er en meget central mand i vores talentudvikling og i de her U-landshold, som i øjeblikket klarer sig fremragende. Og han beviser igen i overtiden, hvor skarp han er.

- Når vi vinder omkampen med seks, så er det fordi, at vi taktisk og mentalt er fantastisk stærke. Og det har Claus en stor andel i, siger han.

Claus Hansen er allerede en del af Ulrik Vilbeks team omkring A-landsholdet, men ifølge Morten Stig Cristensen er guld-træneren dog ikke en kandidat til A- landstrænersædet, som Ulrik Vilbek forlader til næste år.

- Vi kan ikke undvære hans talentarbejde, det er han simpelthen for dygtig til, siger han.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip