Morten Wieghorst efter 1-1: Vi kunne have vundet

Skrevet af admin

22/11/2015

Dagens topnyheder

AGF kom søndag bagud 0-1 mod Brøndby, men præsterede at komme tilbage og få 1-1 mod et af topholdene i Alka Superligaen. Det glæder træner Morten Wieghorst, at hans spillere viste gejst og blev belønnet for det.

- Det var glædeligt, at vi fik point ud af vores anstrengelser. Det var godt af drengene at komme tilbage fra 0-1, og det var en rigtig god præstation i dag, og det er jeg glad for, siger Wieghorst.

Han understreger, at hjemmeholdet gik efter sejren igennem hele opgøret, og at han ikke var nervøs, da Brøndby bragte sig foran.

- Vi forsøgte at vinde kampen, og det kunne vi også have gjort. Jeg var ikke nervøs, da de scorede, for vi havde startet kampen godt. Spillerne bevarede roen og kæmpede sig flot tilbage i kampen, siger han.

- Vi skulle selvfølgelig ikke have lavet den fejl, som førte til deres scoring, og efterfølgende var vi også ved at give mere væk. Men der var klart flere positive ting at tage med, siger Wieghorst.

Jens Jönsson er langt henad vejen enig med sin træner, og han hæfter sig især ved den indsats, som han og holdkammeraterne leverede.

- Vi havde optræk til mange gode chancer, men vi formåede ikke at omsætte dem. Vi leverede en helstøbt indsats, og det skal vi bygge videre på, men det var ærgerligt. Det var et fint resultat, men vi kunne ligeså godt have vundet, siger Jens Jönsson.

Han var uheldig at sætte Brøndby i gang med et selvmål, men som han oplevede situationen, så var der ikke så meget at gøre.

- Der var ikke så meget at gøre, hvis jeg ikke havde kastet mig ned, så havde Pukki stået klar bagved til at putte den ind. Det tog jeg ikke så tungt, og det var bare om at komme hurtigt videre, siger han.

AGF's næste opgave i Alka Superligaen er på fredag, hvor man møder Viborg på udebane.

/ritzau/