Morten Wieghorst glæder sig over AGF's comeback-evner

Skrevet af admin

07/08/2015

Dagens topnyheder

OB kom foran efter blot 78 sekunder, da de fredag aften tog mod AGF i Alka Superligaen. Aarhusianerne kom tilbage, blot for at OB igen kort før pausen bragte sig i front.

Igen rejste AGF sig, i anden halvleg sikrede Mate Vatsadze 2-2, et resultat AGF-træner Morten Wieghorst er godt tilfreds med.

- Når man er bagud to gange, er det tilfredsstillende med uafgjort. Det er flot af drengene. Vi gav os selv en dårlig start ved at komme bagud i det andet minut, men fra det tiende minut og frem spillede vi en rigtig god første halvleg, siger Wieghorst.

- Derfor var det selvfølgelig utrolig ærgerligt at lukke et mål ind lige før pausefløjt. Det gjorde det svært, men til spillernes ros må jeg sige, at de spillede en ekstrem flot anden halvleg.

- Vi kom tilbage i kampen, og gav meget, meget få chancer væk. Det er svært mod et OB-hold, der har sin helt store styrke i omstillingsspillet. Så vi er glade for, at vi kom tilbage, og vi er glade for, at vi stadig er ubesejrede, siger træneren.

AGF viste også flotte comeback-evner i søndags mod Randers, hvor holdet vendte 0-2 til en 3-2-sejr.

Midtbanemotoren Danny Olsen er som sin træner fint tilfreds med, at AGF stadig har et nul stående i kolonnen for tabte kampe.

- Jeg synes, vi kan være tilfredse. Vi ville da gerne have vundet kampen, og jeg synes også, at det var os, der havde de største muligheder for det, men når man er bagud to gange og kommer hjem med uafgjort, er det godkendt, siger Olsen.

- Vi vidste, at OB er farlige på kontraer, så vi snakkede i slutningen af kampen om, at vi ikke skulle løbe frem med hovedet under armen. Det er dejligt, at vi stadig er ubesejrede og kommer hjem med et enkelt point.

Kim Aabech kom igen på tavlen for aarhusianerne, præcis som han gjorde det mod Randers senest, hvor han endda scorede to gange.

- Jeg har haft tur i det i de sidste par kampe. Jeg har fundet rummet i feltet. Jeg er tilfreds med, at jeg har scoret tre gange i de seneste to kampe, men jeg kunne godt have scoret et enkelt mere i dag, siger Aabech.

/ritzau/