Moské-bombemand nu også anklaget for knivdrab

Den 25-årige ukrainer blev anholdt sammen med en 22-årig ukrainsk mand torsdag. Han er sigtet for terrorisme efter bombeeksplosioner ved to moskéer nær byen Birmingham: Én eksplosion i juni og én i sidste uge.

Den ældste af de to anholdte er nu også mistænkt for at have dræbt den 75-årige Mohammed Saleem, der blev myrdet i Birmingham i april måned. Den ældre mand blev stukket tre gange med en kniv i et, ifølge politiet, »hurtigt, ondskabsfuldt angreb«.

Mordet på Mohammed Saleem er nu en del af den bredere undersøgelse i sagen om bombesprængningerne og også denne del af sagen behandles som en terrorhandling, oplyser West Midlands Politi ifølge Reuters.

De to mænd er mistænkt for at stå bag bombeangrebet mod en moské i Tipton, der fandt sted på dagen for den dræbte soldat Lee Rigbys begravelse, og for et andet bombeangreb i Walsall. Ingen mennesker omkom i de to angreb.

Der har været flere angreb mod islamiske bygninger i England siden det bestialske mord på Lee Rigby, der blev myrdet på åben gade i det sydlige London i maj, angiveligt som hævn for britiske soldaters drab på muslimer.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip