Motionsløb på startbanen i Billund Lufthavn

På torsdag åbner tilmeldingen til en af årets mest unikke begivenheder. I anledning af Billund Lufthavns 50-års jubilæum bliver startbanen for en kort periode omdannet til en løbebane, når motionsløbet Billund RUNway skydes i gang natten mellem den 15. og 16. maj.

- Vi forventer stor interesse for motionsløbet. Det er en unik chance for at opleve lufthavnen bag hegnet, hvor man normalt kun befinder sig, når man skal ud at flyve, siger Anders Nielsen, som er projekt- og udviklingschef i Billund Lufthavn.

Hele løbsgebyret doneres til Børnehjertefonden, der samler penge ind til fordel for hjertesyge børn og deres familier.

Det er nu eller aldrig

For at guide løberne vil startbanens 1.200 lys være tændt og løbet vil bære præg af, at man befinder sig i en lufthavn. Interesserede løbere skal dog ikke vente til næste år, hvis de vil løbe solopgangen i møde på lufthavnens startbane. Løbet bliver nemlig kun afviklet i år.

- Vi vil gerne fejre lufthavnens 50-års fødselsdag på en spektakulær facon. Vores mål med motionsløbet er at begejstre danskerne med en ’once in a lifetime’ oplevelse, siger Anders Nielsen.

Der er mulighed for at løbe 5 kilometer, 10 kilometer eller en halvmaraton. Løbet bliver åbent for alle og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Efter løbet får deltagerne morgenmad og der er præmier til de hurtigste, ligesom alle deltagere er med i lodtrækningen om rejsegavekort til Club La Santa på Lanzarote.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip