Motorcyklist ser et forladt bur ved vejen - øjnene som møder ham inden i, forandrer familiens liv for altid

Da Bret Winningar og hans søn Zach var ude og køre en tur på deres motorcykel, havde de næppe forventet, at deres liv skulle forandres for altid.

På en mark ved siden af landevejen nær Little Rock i Arkansas fik de øje på en gammel transportkasse.

De gik hen for at se, hvad der var inde i den. De lod mærke til, at der var et hul.

Det viste sig at være en hund. Tilsyneladende havde den forsøgt at gnave sig vej ud af buret. Den var voldsomt underernæret, havde lange, krogede negle, som gnavede ind i poterne, og indersiden af buret var dækket af tremmer.

De kørte hurtigt af sted for at skaffe noget mad til hunden.

Hun fik noget af maden. Far og søn kørte hjem på motorcyklerne igen, så de kunne hente en bil og have hunden med. Hunden fik navnet Charlie Bravo.

Den var straks taknemmelig over for sine redningsmænd.

Dyrlægerne mener, at hunden er omkring otte måneder gammel. Ingen aner, hvor længe hun har siddet i buret. Men det må alligevel have været et stykke tid, for Charlie Bravos ellers hvide poter var brune af lort og urin.

De oprettede en Facebookside for at fortælle historien om hunden. Familien har modtaget generøse donationer til at dække omkostningerne ved dyrlægebesøg.

Bret Winnigar er ikke helt ubekendt med at redde hunde. Han havde i forvejen fire, som var hentet på dyreinternat.

Læs også: Han har været væk i to måneder - hunden Sarah er ved at gå i opløsning, da hun ser ham

Oprindeligt var det meningen, at Charlie Bravo skulle gives videre til et nyt hjem. Men efter hun blev helt rask igen, kunne han ikke slippe hende.

Det er en måned siden, hunden blev reddet. Hun har taget på, hendes sår er helet og hun er blevet en den af den kærlige familie.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip