Motörhead-manager frygter for Lemmys liv

Motörheads mangeårige manager Todd Singerman er bekymret for gruppens forsanger. Han er bange for, at Lemmy tager for let på sin nødvendige livsstilsændring.

Rockveteranen måtte sidste sommer have indopereret en pacemaker og bandet var tvunget til at aflyse en lang række koncerter. Det gik blandt andet ud over en Europa-turné, der ville have bragt Motörhead til Horsens i december.

Lemmy lovede at lægge sit voldsomme drikkeri på hylden sammen med sie uheldige kostvaner og bedyrede, at han ville vende tilbage i 2014 i en sundere udgave.
Singerman tvivler dog på, at løfterne bliver holdt, hvilket betyder, at Lemmy hurtigt kan komme til at stå med det ene ben i graven.

Gruppens manager fortæller musikbladet Decibel, at Lemmy har skåret ned på spiritusforbruget og er holdt op med at ryge, men stadig drikker alt for meget.

»Han sniger en Jack Daniels og en Cola ned her og der, Han lyver, hvis han hævder at være holdt op«, siger Singerman og fortsætter: »Han forsøger at erstatte whiskyen med vin. Det var et kompromis, han indgik med lægerne, fordi han tror, vin er bedre end Jack Daniels, men der er jo stadig tonsvis af sukker i«, siger Singerman med henvisning til, at Lemmy også er diabetiker.

Ifølge manageren indtager sangeren to flasker vin om dagen. »Han fatter ikke, at han blot bytter én dæmon ud med en anden. Han er nødt til at finde en fornuftig balance, hvis vi skal klare dettehér«, lyder det.

Motörhead har bebudet, at den aflyste Europa-turné bliver gennemført her i foråret og gruppen indtager efter planen Forum Horsens den 10.
marts.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip