Mourinho: Den værste periode i min karriere

Jose Mourinho lægger ikke fingrene imellem i sin analyse af Chelseas dårlige sæsonåbning i Premier League.

- Det er helt klart den værste periode med de værste resultater i min karriere, og det ser jeg som en fantastisk oplevelse, siger Chelsea-manageren før lørdagens kamp mod Southampton i den hjemlige turnering.

Chelsea ligger inden opgøret placeret som nummer 14 i Premier League med blot otte point efter syv kampe, hvilket har øget presset på den erfarne manager.

Mourinho har faktisk aldrig oplevet noget lignende i sine tidligere klubber Porto, Inter, Real Madrid og heller ikke, da han i første omgang stod i spidsen for Chelsea.

- Det er ikke en periode, jeg ønsker at gentage. Jeg ønsker at stoppe den i morgen, men det er en god erfaring i min karriere. Den kommer dog for sent.

- Det er for sent efter 15 år. Den burde være opstået efter tre-fire år. Men det er noget, der hjælper mig til at blive bedre.

- Det er en fantastisk negativ erfaring. Det er de værste resultater. Jeg har altid haft store udfordringer, men jeg har aldrig tabt så mange kampe, det er fakta, siger Mourinho ifølge AFP.

Jose Mourinho vurderer, at der er stor forskel på at være jaget vildt i toppen og så ligge i den triste ende af en liga.

- Når jeg ligger i toppen, og holdet på andenpladsen er ét point efter, så er det den form for pres, jeg kan lide. Jeg bryder mig ikke om presset, der hvor vi ligger nu. Men jeg klarer det fint, siger Mourinho.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip