Mourinho efter tysk ydmygelse: Dommeren dræbte kampen

04/08/2014

Chelsea-manager José Mourinho stillede med en god startellever mod Werder Bremen søndag, men London-klubben blev alligevel slået med 3-0 af den tyske klub.

Eden Hazard startede på bænken, men ellers begyndte Chelsea med stjerner som Thibaut Courtois, John Terry, Cesc Fàbregas, Nemanja Matic, Diego Costa og Fernando Torres mod Werder Bremen.

Courtois spillede sin første kamp for Chelsea efter tre år som udlejet til den spanske klub Atlético Madrid. Petr Cech fik anden halvleg.

Chelsea-manager José Mourinho var utilfreds med den tyske dommer Harm Osmers, som dømte to straffespark til Werder Bremen.

- Vi forventede en kamp med højt tempo og en konkurrencepræget kamp, men dommeren troede, dette var et cirkus for Bremen-fansene, som skulle have det sjovt. Han dræbte kampen, siger Mourinho ifølge Daily Mail.

- Ved hver mulighed dømte han et frispark mod os for at stoppe kampen, og når vi havde fordel, stoppede han kampen, noget som forhindrede os i at spille. Straffesparkene, specielt det sidste, var latterlige, mener Mourinho.

Tyskerne, som bare blev nummer tolv i Bundesligaen i sidste sæson, tog føringen efter 20 minutter på et straffespark taget af Eljero Elia.

17 minutter senere fordoblede Ludovic Obraniak hjemmeholdets føring, og ved pausen stod det 2-0.

I anden halvleg prøvede Chelsea forgæves at komme ind i kampen igen, men efter 89 minutter var det i stedet Felix Kroos, Toni Kroos' yngre bror, som gjorde det til slutresultatet 3-0 på endnu et straffe.

Didier Drogba spillede sin første kamp i sin anden periode i Chelsea mod Werder Bremen. Ivorianeren kom ind i pausen.

Chelsea spiller yderligere en træningskamp, mod ungarske Ferencvaros næste søndag, før holdet sæsonåbner mod nyoprykkede Burnley 18. august