Mourinho efterlyser personlighed på sit hold

Godt nok blev det kun til uafgjort 1-1 mod West Bromwich tirsdag aften, men Chelsea fører fortsat Premier League med to point ned til Arsenal.

Alligevel har manager José Mourinho travlt med at underspille sit holds styrke. Han mener, at holdet spiller langt fra optimalt og betragter kun Chelsea som outsider i titelkampen.

For eksempel burde holdet efter portugiserens mening have kørt sejren sikkert hjem mod West Bromwich efter at være kommet foran 1-0.

- Et komplet hold ville have lukket kampen, 2-0 og farvel. Men det gjorde vi ikke. Vi havde masser af chancer for at afgøre kampen, men vi gjorde det ikke.

- I de sidste 20 minutter lavede vi et par defensive fejl, og i sidste ende fortjente de det med deres indsats, siger Mourinho ifølge AFP.

Han peger ikke på enkelte spillere, der efter hans mening svigtede, men savnet af den skadede John Terry var mærkbart.

- Jeg kan ikke lide at snakke om enkeltpersoner, og når John ikke var med, så var det ikke, fordi jeg ikke gerne ville have ham med. Han kunne bare ikke spille.

- Han har en stor personlighed og kunne gøre en forskel. Vi mangler den smule personlighed, der kan hjælpe os, siger Mourinho.

Chelsea kan bliver overhalet igen i aften, hvor Arsenal tager imod Manchester United.

/ritzau/

Dagens Gossip