Mourinho er tilbage som 'den glade'

- I am the happy one, indledte José Mourinho pressekonferencen med at konstatere over for de 250 fremmødte pressefolk og 40 kamerahold. Manden der er kendt for at kalde sig 'The Special One' har altså fundet et nyt alias forud for sin anden periode som manager i Chelsea.

- Tiden flyver af sted og det føles som, det kun er et par dage siden (..at han blev præsenteret sidst, red.), men det er ni år siden. Jeg er den samme person, og har de samme slags følelser for min passion for fodbold og mit arbejde. Hvis jeg skal beskrive mig selv, vil jeg sige, at jeg er en meget glad person. Det er første gang, jeg kommer til en klub, hvor jeg allerede er elsket, siger han.

Det var ventet i lang tid, at han ville vende tilbage til Chelsea, hvor han 2004-07 høstede stor succes på banen og uden for, hvor han hurtigt blev elsket af publikum på Stamford Bridge. Men skiftet var ikke bare et sikkert valg understreger han.

- Jeg har ikke taget et sikkert valg, bare fordi jeg vender tilbage til et hus, hvor jeg var glad, succesfuld og hvor fansene elskede mig. Det er lige modsat. Forventningerne er højere, da folk ved, hvad jeg kan levere.

Mourinho er kendt for at lægge sig ud med alt og alle i de klubber, han har trænet, og da han forlod Chelsea i efteråret 2007 skete det heller ikke uden en del dramatik. Forlydender i den engelske presse gik på, at han var kommet på kollisionskurs med klubbens russiske milliardær-ejer Roman Abramovic, og at førte til, at Mourinho blev fyret.

Mourinho er klar til at arbejde sammen med Roman Abramovic igen og håber, at det går bedre end sidst. Han afviser dog, at han blev fyret.

- Det er ikke rigtigt. Jeg læste at jeg var fyret, og at vores forhold var ødelagt. Det passer ikke, ellers var jeg ikke vendt tilbage. Der er ikke mange, der tror på det, men det var en gensidig aftale. På det tidspunkt mente vi, at det var bedst for klubben. Det var et kedeligt øjeblik, men jeg fortryder det ikke, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip