Mourinho fortryder ikke sit farvel til Lampard

Skrevet af admin

15/12/2014

Dagens topnyheder

Chelsea gjorde det helt rigtige, da klubben i sommer skilte sig af med Frank Lampard efter 11 gode år. Også selv om selvsamme Lampard har stor succes hos mesterskabskonkurrenten Manchester City for tiden.

Det mener Chelseas manager José Mourinho ifølge flere britiske aviser.

Frank Lampard forlod Chelsea i juni og skrev oprindeligt kontrakt med New York City, men han er blevet lånt ud til New Yorks søsterklub i England, Manchester City.

- Mit synspunkt er, at når du vil se fremad, kigge ud i fremtiden og have folk som Cesc Fabregas, Nemanja Matic og Jeremie Boga, som alle kan være i klubben de næste 10 år, er projektet at forberede de næste 10 år, ikke kun det næste år.

- Vi tog den rette beslutning, siger Mourinho ifølge afp.

Frank Lampard har foreløbigt scoret seks mål for de regerende engelske mestre i efteråret, herunder sejrsmålet mod Leicester i lørdags.

- Man kan argumentere for, at vi alligevel har John Terry og Didier Drogba. Men det er anderledes. Drogba er en angriber, som hjælper og støtter holdet. John Terry er den bedste midterforsvarer i engelsk fodbold, og det er ligegyldigt, hvor gammel han er.

- Kernen af det her hold er nødt til at blive udviklet, og har man man en stor spiller som Frank Lampard, stopper man udviklingen af andre spillere, fortsætter José Mourinho.

Frank Lampards låneaftale med Manchester City udløber i januar, men manager Manuel Pellegrini sagde efter holdets sejr i lørdags, at det er klubbens intention at beholde ham.

- Frank vil gerne blive her, og vi vil gerne have, at han bliver, sagde Pellegrini, som derfor har noget papirarbejde at klare med New York City og den amerikanske liga MLS.

/ritzau/