Mourinho gider ikke snakke om Guardiola

Chelsea-manager José Mourinho er overbevist om, at hans hold kan matche Champions League-mestrene fra Bayern München, når de to hold fredag aften mødes i UEFAs Super Cup.

Men det er ikke bare to store hold, der krydser klinger, det er også to store træner-personligheder, der igen står overfor hinanden, når Guardiola og Mourinho mødes på Eden Aréna i Prag.

Men til trods for tidligere tiders rivalisering vil Mourinho ikke tale om fortiden eller statistikker for den sags skyld.

Parret var hårde konkurrenter i La Liga, da de var i henholdsvis Barcelona og Real Madrid, men her var det Pep Guardiola og Barcelona, der trak sig sejrrigt ud af de fleste opgør. Mourinho vandt blot tre gange i 15 kampe.

Men i vanlig Mourinho-stil bestred han under optaktspressemødet den dårlige statistik mod Guardiola og vendte i stedet sit fokus til de respektive hold frem for trænerne.

- Dine statistikker forkerte og endda meget forkerte. Men det er ikke noget, jeg ønsker at diskutere nu. Fordi det ikke er vigtigt. Det er forkert, sagde Mourinho ifølge Sky Sports og fortsatte:

-Se hvad der skete med Inter i Champions League semi-finalen. Jeg vandt den spanske pokalfinale i Valencia, jeg vandt Super Cup i Spanien. Jeg var mester i Spanien. Jeg vandt kampen om titlen i Barcelona med Real Madrid.

- Måske du har ret, og jeg tager fejl. Men jeg er egentligt ligeglad, for det er ikke vigtigt nu. Nu handler det om Super Cup'en, hvor Champions League-vinderne mødes med Europa League-vinderne, det er det, der er vigtigt nu.

- Hverken Guardiola eller jeg har ført holdene til deres titler, det handler ikke om os. Det handler om Chelsea mod Bayern.

Dagens Gossip