Mourinho: Guardiola-tvekamp vil give trofæet til andre

Hvis fodboldfans forventer gang i gaden med Pep Guardiola og José Mourinho, når de to toptrænere indtager hver sin Manchester-klub i næste sæson, så kan de godt tro om igen, siger Mourinho.

Han har nemlig ingen planer om at genoptage den voldsomme rivalisering med Guardiola, som de to trænere opbyggede under deres ophold i henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona i begyndelsen af dette årti.

Det vil skade begge klubbers chance for at vinde mesterskabet, mener Mourinho.

- Jeg duellerede i to år med Pep i en liga, hvor mesteren ville blive ham eller mig, Real Madrid eller Barcelona. I en sådan situation er de individuelle dueller meningsfulde, fordi de kan have indflydelse, siger den nyudnævnte Manchester United-manager ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Men i den engelske liga, hvis jeg fokuserer på ham og Manchester City, og hvis han fokuserer på United, vil nogle andre løbe med mesterskabet.

Jævnbyrdigheden i toppen af Premier League er nemlig langt mere markant end i andre europæiske ligaer.

- I England har der været fire forskellige mesterhold i de seneste fire år. Det siger meget om jævnbyrdigheden, lyder det fra portugiseren.

- I modsætning til andre ligaer, hvor topnavnene altid er topnavne, fungerer det ikke på samme måde i England.

Manchester City sluttede i den forgangne sæson som nummer fire i Premier League og har derfor udsigt til Champions League i den nye sæson, hvor Manchester United efter en femteplads i ligaen må nøjes med Europa League.

/ritzau/

Dagens Gossip