Mourinho håber på sejr til titelrivalerne

Tredjeplacerede Chelsea ligger lige i hælene på Manchester City i Premier League, men alligevel håber London-klubbens manager ikke på, at rivalerne snubler onsdag aften.

Manchester City møder nemlig Tottenham, som netop nu befinder sig lige uden for Champions League-pladserne, og det vigtigste for Chelsea er at skabe afstand til Christian Eriksens klub, mener Mourinho.

- Jeg foretrækker, at City vinder. Hvis de gør det, og vi samtidig slår West Ham, skaber vi hul til Tottenham, siger José Mourinho til Sky Sports.

- Hvis vi har et hul på 10 point til Tottenham og 12 til Manchester United, er vi foreløbig i sikkerhed på en Champions League-plads. Hvis vi kan være det allerede i februar og så spille resten af sæsonen uden det sædvanlige pres, ville det være fantastisk.

Chelsea er inde i en stærk periode og har vundet fem kampe i træk.

Med en sejr over West Ham onsdag aften rykker holdet op på siden af det aktuelle førerhold, Arsenal, men Mourinho har fra sæsonens start fastholdt, at en Champions League-kvalifikation og ikke mesterskabet er det primære mål.

- Det er et mål, jeg ikke vil misse. Der er ikke plads til fejl, for som klub har vi brug for at spille i Champions League, siger Mourinho.

Manchester City kan blive nyt førerhold i ligaen, hvis holdet besejrer Tottenham på White Hart Lane.

Den fremstormende Manchester-klub må have det mentale overtag efter at have slået onsdagens modstander med hele 6-0 tidligere på sæsonen.

/ritzau/

Dagens Gossip