Mourinho kan sætte gang i stor trænerkabale

Efter 2-0 sejren over Dortmund, der akkurat ikke var nok til at gå videre til Champions League-finalen, blev han spurgt direkte, om han også er i klubben i næste sæson:

- Måske ikke, lød svaret, og så uddybede den altid kontroversielle portugiser, at han længes efter at være et sted, hvor folk elsker ham:

- Jeg ved, at jeg er elsket i England. Jeg er elsket af nogle klubber, især af en, sagde Mourinho, og det er tætteste, som han foreløbig kommer på at bekræfte, at han er klar til at vende tilbage til Chelsea.

- I Spanien er situationen en smule anderledes, fordi nogle mennesker hader mig. Og mange af jer er i dette rum, sagde han smilende til journalisterne.

Derfor klinger det hult, når 'The Special One', som han døbte sig selv, da han sidst var træner i Chelsea, siger, at han stadig overvejer sin fremtid.

- Jeg har ikke nogen beslutning endnu, for jeg har en kontrakt. Derfor vil jeg først spille finalen (den spanske pokalfinale mod Atletico Madrid, red.), og slutte sæsonen på andenpladsen, og så vil jeg tale med Florentino Perez, min præsident og min ven, og vi vil finde ud af, hvad der er bedst.

Mourinho har skabt sig mange fjender i løbet af sin tid i Real Madrid, selvom han sidste sæson førte holdet frem til mesterskabet. I denne sæson er han kommet på kant med adskillige spillere, ikke mindst den mangeårige spanske landsholdsmålmand Iker Casillas og Real-anfører, som er blevet vraget til pladsen i målet.

Den kontroversielle træner, der i årevis har været synonym med en filosofi om at vinde for enhver pris, er også blevet nævnt som et emne i både Paris Saint-Germain og Manchester City, men det er mest sandsynligt, at han ender tilbage i Chelsea.

Her er han ifølge Sky Italia blevet stillet i udsigt, at den russiske klubejer Roman Abramovich åbner pungen, så han kan forstærke holdet med fire nye profiler i form af Radamel Falcao, Pepe, Angel di Maria og Joao Moutinho samtidig med at Chelsea så tegner en ny kontrakt med en af Mourinhos gamle yndlinge, Frank Lampard.

Spanske Rafael Benitez, der overtog manageransvaret i Chelsea i november sidste år, da Roberto di Matteo fik sparket, har hele tiden ansat som interim-manager, en midlertidig løsning, indtil London-klubben finder den rigtige mand til job. Her ligner Mourinho svaret, selvom han forlod Chelsea efter et brud med Abramovich i september 2007.

Spekulationerne går så i retning af, at Paris Saint-Germains nuværende italienske træner Carlo Ancelotti skal til Real Madrid efter en sæson, hvor han har gjort pariserne til et hold, der både kan vinde det franske mesterskab og være blandt de bedste i Champions League. Florentino Perez har tidligere forsøgt at lokke Ancelotti til Real, men indtil nu er det ikke lykkedes. Ifølge engelske The Sun er der dog en aftale på plads.

Det åbner så op for, at Arsenals mangeårige manager, Arsene Wenger vender hjem til Frankrig og overtager styringen i PSG. Her vil han råde over nærmest ubegrænsede midler til indkøb af nye profiler, men det vil harmonere dårligt med Wengers hidtidige holdninger til UEFAs regler om financial fair play. Arsenal har dog også været til at afvise, at Wenger er på vej væk et år inden hans nuværende aftale udløber.

I stedet har pariserne tilsyneladende kastet deres kærlighed på Bayerns afgående succes-træner Jupp Heynckes og Malagas Manuel Pellegrini.

Dagens Gossip