Mourinho køber flyttekasser i Ikea

Og søndag blev der fyret yderligere op under den påstand, da Real-træneren på sin fridag blev spottet i varehuset Ikea i Alcorcon. Her købte Mourinho flyttekasser og tape for 200 euro (ca. 1.500 kr.).

Det er det populære tv-program Punto Pelota, der har afslørende billeder af Mourinho i færd med at købe løs af flytte- og opbevaringskasser.

Det konkluderer flere spanske medier er ensbetydende med, at Mourinho er ved at gøre sig flytteklar fra sit store hus i et af Madrids mest eksklusive kvarterer.

Ifølge øjenvidner i Ikea var Mourinho i dårligt humør, og ville kun stille op til billeder med børn og ingen andre.

I England betragter man det næsten som sikkert, at Mourinho vender tilbage til Chelsea. Han har angiveligt lavet en aftale med Roman Abramovich under en middag i sidste uge. Her talte parterne også om sommertransfers, og Mourinho bad ifølge Daily Mail om at få Dortmunds Robert Lewandowski.

Men det kan være for sent, for der tales også heftigt om, at Atléticos målkonge Falcao følger med Mourinho til Chelsea.

Hvem der skal afløse Mourinho i Real Madrid er mere uvist. Carlo Ancelotti fra PSG er storfavoritten, men han understregede ifølge L'Equipe i weekenden over for sine spillere, at han stadig er i klubben i næste sæson.

Dagens Gossip