Mourinho kræver offentligt transferønske fra Rooney

Men Mourinho kræver, at Rooney nu offentligt går ud og siger, at han vil væk fra Manchester United. Det skal ske senest onsdag, ellers vil Chelsea forsøge at hente Samuel Eto'o i stedet.

- Personen som begyndte denne historie, må også afslutte den. En klub som vores, en manager som mig, folkene, der arbejder i denne klub sammen med mig... vi er ikke så dumme, at vi forsøger at få fat i en spiller fra en stor klub, som ikke sælger den, som de ikke vil sælge, sagde Mourinho ifølge The Guardian efter mandagens målløse remis med United.

- Vi er ikke så dumme, at vi prøver på noget, hvis der ikke er nogen, som startede det her. Så nu er det for alles skyld bedst at stoppe historien. Både for den ene og den anden parts skyld, lød Mourinhos kryptiske opfordring, inden han blev spurgt, om han gerne vil have, at Rooney offentligt bekræfter, at han vil væk:

- Ja, det vi jeg. Vi vil hente en anden spiller, hvis han ikke kommer.

- Det kommer an på det her. Det kommer an på hans reaktion og hans følelser. Hvis han ikke vil skifte nu, så er vi ude af det her. Men vi har brug for at vide det, vi må vide, hvad der sker, sagde Mourinho mandag aften, og tilføjede, at han var parat til at vente '24 timer, 48 timer' og gav dermed Wayne Rooney indtil onsdag aften til at komme på banen.

Manchester United har indtil nu fastholdt, at man under ingen omstændigheder vil sælge Wayne Rooney til Chelsea, og fansene tog godt imod klubbens mangeårige angrebsstjerne, da han gjorde comeback.

- Jeg synes, at denne klub (United, red.), må være en meget speciel club. I enhver anden klub i verden vil man ikke støtte en spiller, der vil væk. Men de (Uniteds fans, red.) støttede ham hele vejen, så det må være en særlig klub med særlige fans. Det var godt, det var rart, det var meget engelsk. Jeg tror, at nu beslutter han sig for, at han vil blive. Hvis han tager den beslutning, vil vi være de første til at respektere det, fastslog Mourinho.

Manchester Uniteds manager David Moyes er overbevist om, at Rooney bliver i klubben. Han var meget tilfreds med den engelske angriber i kampen mod Chelsea.

- Hans præstation i aften (mandag, red.) siger mere end en offentlig udtalse. Han lukkede ned for to eller tre spillere i hjørnet, og tilskuerne anerkendte hans arbejde. Han scorede næsten med et saksespark til sidst, så jeg mener, at det, han gjorde i aften, viste, hvad han mener.

Dagens Gossip