Mourinho: Liverpool har fordel i mesterskabskamp

Liverpools manager, Brendan Rodgers, havde egentlig meldt sit hold ud af mesterskabskampen, men de seneste runders resultater har formet sig perfekt for Liverpool, der pludselig har kontakt med topholdene på ny.

Daniel Aggers klub ligger på fjerdepladsen og er kun fire point efter topholdet Chelsea.

Snart kommer en ekstra faktor i spil, idet Champions League genoptages, og her har Liverpool en fordel, mener Chelsea-manager José Mourinho.

- Når jeg siger, at vi ikke er topkandidater, tænker alle, nu kommer han igen med sit psykologiske spin. Men det er bare min følelse.

- Der er tydeligvis hold med større potentiale end andre, ligesom Liverpool har en stor fordel, da de ikke spiller Champions League. At spille med her kræver koncentration og energi for de involverede hold, siger José Mourinho til Skysports.

Han henviser til, at de tre øverste tophold Chelsea, Arsenal og Manchester City alle er klar til 1/8-finalerne i Champions League.

Liverpool har i øvrigt også den fordel, at holdet i den resterende del af sæsonen har hjemmebanefordel i de sidste kampe mod Manchester City og Chelsea. Holdet har allerede mødt Arsenal to gange - senest i weekenden, hvor det blev til en sejr på 5-1.

Søndag tørner Arsenal og Liverpool igen sammen, men denne gang i FA Cuppen.

/ritzau/

Dagens Gossip