Mourinho: For mange udenlandske trænere i England

Næsten halvdelen af trænerne i Premier League kommer fra udlandet, hvilket er alt for mange, hvis man spørger Chelseas portugisiske manager José Mourinho.

Mourinho mener, at de britiske trænere er gode nok til at få chancen, men de bedste britiske klubber er tilbøjelige til at kigge mod udlandet, når de skal besætte positionen som manager.

- Jeg ved godt, at jeg taler imod mig selv, men jeg er imod de mange udenlandske trænere i engelsk fodbold.

- Jeg ser ikke nogen årsag til, at det er sådan, for engelske trænere er ikke bagud i forhold til de udenlandske, siger Jose Mourinho.

Chelsea-bossen foreslår, at de britiske trænere i stedet forsøger at få arbejde i udlandet, når det nu er så svært i Premier League.

- Hvis der ikke er nogen job i landet som manager eller spiller, så skal du ud, fordi man har så kort en professionel karriere. Ud og nyd det. Man har altid chancen for at komme tilbage som manager eller spiller, siger portugiseren.

José Mourinho vil ikke lange ud efter konkrete udenlandske trænere i Premier League, for når han gennemgår dem én for én, så mener han, at de alle sammen er dygtige.

- Så jeg siger ikke, at disse personer ikke fortjener at være her - på samme måde, som jeg fortjener at være her.

- Jeg er bare ked af, at en fodboldnation som England står med så mange managere, der ikke kan få et job her i landet, forklarer Mourinho.

Med Cardiffs ansættelse af norske Ole Gunnar Solskjær som manager er ni af trænerne i Premier League ikke-briter. Den bedste engelske fodboldrække består af 20 klubber.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip