Mourinho og Chelsea enige på få minutter

Nu er Mourinho tilbage hos Londonklubben, og skal man tro portugiseren selv, var det ikke svært at få den gensidige kærlighed til at blusse op igen.

- Det var en let beslutning. Jeg mødtes med bossen (Roman Abramovich, red.), og efter fem minutter og et par meget korte og pragmatiske spørgsmål tog vi en beslutning. Jeg spurgte bossen, vil du have mig tilbage? Og bossen spurgte: Vil du gerne tilbage? Og efter et par minutter, var beslutningen taget, fortæller Jose Mourinho til Chelsea TV på klubbens hjemmeside.

Her lægger portugiseren ikke skjul på sin glæde over at være tilbage i klubben. Ja faktisk må han passe på, at følelserne ikke løber af med ham.

- Jeg er meget glad. Det har været nødvendigt for mig at forberede mig for ikke at blive for følelsesmæssigt berørt over min ankomst i klubben, men det er vist klart, at jeg er meget glad, siger Mourinho.

Han erkender interviewet, at skilsmissen i 2007 berørte ham, selv om han også udviklede en stor passion for sin efterfølgende klub, Inter, som Mourinho også vandt Champions League med.

- Det var et svært øjeblik. Jeg elsker at være her og føler en tilknytning til klubben, og afskeden var ikke let. Men hvis man analyserer det på en kølig facon og udelader følelserne, var det fantastisk. På min karrieres vegne fik jeg, hvad jeg ønskede på det tidspunkt, og Chelsea FC fik også vigtige trofæer efterfølgende og opnåede vigtige historiske præstationer. Men nu er vi sammen igen, og det er et stort for begge parter: Vi er sammen igen og klar til et nyt ægteskab, siger Jose Mourinho til Chelsea TV.

 

Dagens Gossip