Mourinho om Chelsea-nedtur: Vi fortjente at tabe

Chelseas manager, José Mourinho, er alt andet end imponeret af sit holds indsats i lørdagens 0-2-nederlag ude til Newcastle i Premier League.

- Vi fortjente at tabe. Måske fortjente de (Newcastle, red.) ikke at vinde, men vi fortjente helt klart at tabe, siger den portugisiske manager til Chelseas hjemmeside.

Chelsea havde vundet klubbens seks seneste kampe i alle turneringer og var ubesejret i cirka halvanden måned.

Den statistik blev dog smadret i kampens sidste fjerdedel, hvor først Yoan Gouffran og siden Loic Remy scorede for Newcastle.

José Mourinho er især utilfreds med Chelsea-spillernes indstilling i anden halvleg.

- Vi gav dem 45 minutters venskabskamp, og det var først, da de scorede, at der kom en reaktion fra os. Jeg mener, det var en virkelig dårlig præstation af os, siger han.

José Mourinho nøjes ikke med at kritisere spillerne, men kigger også indad i sine egne valg til startopstillingen.

- Jeg begik 11 fejltagelser. Jeg skulle have valgt 11 andre, ikke disse 11. Det er en følelse, jeg får, når mit hold spiller så dårligt.

- Selvfølgelig overdriver jeg, for jeg havde nogle spillere i god form, men jeg har en følelse af, at jeg traf 11 forkerte valg, siger han.

Chelsea ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Premier League.

Klubben har 20 point for 10 kampe, to point færre end topholdet Arsenal.

Netop Arsenal kan udbygge forspringet i Premier League, hvis klubben i aften vinder hjemmekampen over rækkens nummer to, Liverpool.

Liverpool, der har 20 point og en bedre målscore end Chelsea, kan omvendt overtage førstepladsen med en sejr på Emirates Stadium i London.

/ritzau/

Dagens Gossip