Mourinho på plads i Chelsea

Lad transfermillionerne rulle ud af Roman Abramovichs mægtige lommer. Jose Mourinho overtager igen posten som manager i Chelsea. Med et ego, der næppe er blevet mindre efter ophold i Inter og Real Madrid i de seks år, der er gået siden han sidst stod i spidsen for London-klubben.

- Det er officielt. Jose er igen en Chelsea mand. Alle er begejstrede over, at han kommer tilbage - klubben, spillerne og fansene. Vi ser allerede frem til næste sæson - vi er sikker på, at den bliver meget spændende, siger en unavngiven kilde, som avisen betegner som en højtstående Chelsea-insider.

Mourinho var tidligere på ugen to dage i London, som han officielt besøgte for at overvære play-off finalen mellem Crystal Palace og Watford. Men ifølge The Sun var meningen med opholdet i den engelske hovedstad i virkeligheden at skrive under på den endelige aftale med Chelsea.

Han forventes nu præsenteret i næste uge, når han har overstået den sidste kamp i spidsen for Real Madrid på lørdag hjemme mod Osasuna.

Derefter starter den 50-årige portugiser for alvor på sit nye job i begyndelsen af juli. Her skal Mourinho først afsted på en tur til Thailand, hvor Chelsea møder et udvalgt lokalt hold, Singha All Stars XI, i en træningskamp, inden turen går videre til Malaysia og Indonesien, hvor den russisk-ejede storklub også skal promoveres.

Siden følger en tur til USA, hvor Chelsea deltager i International Champions Cup, der også har deltagelse af Mourinhos tidligere arbejdsgivere Real Madrid og Inter samt Everton, Juventus, AC Milan, Valencia og LA Galaxy.

Men det er først alvor, når den nye sæson i Premier League begynder lørdag 17. august.

Dagens Gossip