Mourinho skæver til Wenger og langer ud efter dommer

Skrevet af admin

21/10/2015

Mest læste i dag

Det næste år skal Chelsea-manager José Mourinho holde sig i skindet, når han skal interviewes omkring dommerne i Premier League. Men det lader ikke til at holde portugiseren fra at være skarp i sin kritik, når Chelsea spiller i Champions League.

Tirsdag aften følte portugiseren, at Chelsea blev snydt for et straffespark i 0-0-udekampen mod Dynamo Kiev.

- Dommeren var svag og naiv omkring straffesparksituationen, siger Mourinho til BBC ifølge NTB.

Netop vendingerne "svag og naiv" har Mourinho klandret konkurrenten Arsène Wenger fra Arsenal for ustraffet at få lov til at sige om en dommer i forbindelse med et møde mellem Chelsea og Arsenal i september.

Selv blev Mourinho i sidste uge straffet med en bøde på over en halv million kroner for at have kaldt en dommer for bange, fordi han efter Mourinhos opfattelse ikke turde dømme et straffespark til Chelsea.

Bortset fra et manglende straffespark er José Mourinho ganske godt tilfreds med at kunne rejse fra Ukraine med et enkelt point.

- Vi ramte stolpen to gange, og vi spillede en god kamp defensivt mod et farligt hold. Det ville ikke have været godt for os, hvis vi havde tabt kampen, siger Mourinho.

Chelsea står noteret for fire point efter tre kampe, hvilket rækker til tredjepladsen i gruppe G. Dynamo Kiev har fem point, mens FC Porto har syv i toppen af rækken. Nederst er Maccabi Tel Aviv uden point.

/ritzau/