Mourinho skal afgive vidneforklaring i arbejdsretten

Den portugisiske manager José Mourinho blev for kort tid siden præsenteret som ny Manchester United-manager, men en sag fra Chelsea-tiden forfølger ham stadig.

Det er sagen om den kvindelige læge Eva Carneiro, som stoppede i klubben efter at have fået hård kritik af Mourinho.

Hun har lagt sag an mod Chelsea, og i den forbindelse skal Mourinho i arbejdsretten og afgive vidneforklaring.

Det står klart, efter Carneiro har takket nej til at indgå et forlig med London-klubben. Den skulle have tilbudt Carneiro 1,2 millioner pund svarende til 11,3 millioner kroner, da sagen begyndte mandag.

Lægen har både anklaget sin tidligere arbejdsgiver for usaglig opsigelse, og derudover kører hun et privat sagsanlæg mod Mourinho.

Han vil nu blive indkaldt som vidne i den førstnævnte sag inden for de næste to uger. Det vil tage mindst en dag at udspørge ham, siger Carneiros advokat, Mary O'Rourke.

Carneiro blev i august degraderet af Chelsea-manager José Mourinho efter en uafgjort kamp mod Swansea, hvor lægen i slutminutterne løb på banen for at tilse holdets belgiske stjerne Eden Hazard.

Mourinho beskyldte bagefter lægen for at være naiv og for manglende forståelse af spillet, da manageren mente, at hendes indblanding fratog Chelsea muligheden for at jagte sejren.

/ritzau/NTB

Dagens Gossip