Mourinho tror ikke David Moyes er fyringstruet

Manchester Uniteds resultater i indeværende sæson har været langt fra den normalt høje standard, som klubben præsterede gennem mange år under dens tidligere manager Alex Ferguson.

Over halvvejs inde i Premier League-sæsonen ligger de forsvarende engelske mestre kun nummer syv, men United-manager David Moyes er ikke fyringstruet, siger Jose Mourinho, der er manager hos ligakonkurrenterne Chelsea.

- David er ikke under pres indefra. Presset kommer fra medierne som en konsekvens af, at de ikke har haft de bedste resultater.

- Baseret på kilder i klubben ved jeg, at de ikke er begejstrede, men at de bevarer roen. De stoler på David, og David stoler på dem, siger Jose Mourinho til London Evening Standard ifølge NTB.

David Moyes har blot været manager for Manchester United i lidt over et halvt år.

Mourinho peger på, at Manchester United er en speciel klub, som forstår at give manageren tid til at yde sit bedste og bygge sit eget hold op.

- Manageren er rolig, og spillerne tænker, at han er deres chef de næste tre-fire-fem år. De står sammen om at bygge et nyt storhold op, siger Jose Mourinho.

Portugiseren får muligheden for at forværre krisen i Manchester United, hvis det lykkes for ham og Chelsea at besejre de rødklædte gæster søndag på Stamford Bridge.

Mourinho forventer dog ikke nogen nem kamp.

- Manchester United er en vinderklub, som har mange fantastiske spillere. Ja, de er i en dårlig periode, men de kommer hertil for at vinde. De ønsker at vise, hvem de er både individuelt og som hold. Det bliver en stor kamp, siger Chelsea-manageren.

Chelsea ligger nummer tre i Premier League med to point op til førerholdet Arsenal, mens afstanden til toppen er hele 11 point for Manchester United.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip