Mourinho uklar om bevidste gule kort

Efter Real Madrids overbevisende Champions League-sejr på 3-0 over Galatasaray onsdag aften spekulerer flere medier i, om Reals Sergio Ramos og Xabi Alonso bevidst trak unødvendige gule kort i kampens døende minutter.

De gule kort betyder nemlig, at begge spillere må sidde ude i returopgøret i Tyrkiet, hvor spanierne med en stor føring i ryggen formentlig klarer sig fint uden deres deltagelse.

Til gengæld er tavlerne visket rene forud for semifinalerne, og risikoen for karantæne senere i turneringen er mindsket gevaldigt.

I 2010 blev Real-træner Mourinho dømt til to spilledages karantæne af Uefa for at have opfordret netop Sergio Ramos og Xabi Alonso til at have trukket gule kort i opgøret mod Ajax Amsterdam forud for 1/8-finalerne i Champions League.

De to spillere slap dengang med en bødestraf, men det er ikke sikkert, at Uefa vil se lige så mildt på manøvren denne gang, hvis den viser sig at være bevidst.

Efter kampen gled Mourinho af på mistanken, og ærgrede sig over for pressen over spillernes kluntede opførsel.

- Deres fravær kommer til at kunne mærkes under det næste opgør. Xabi og Ramos kommer til at spille på lørdag (i ligaen), hvor de eller ikke skulle spille. Men det har kompliceret mine planer for Istanbul, sagde Mourinho efter onsdagens opgør.

Uefa har endnu ikke kommenteret sagen.

/ritzau/ AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip