Mourinho vil ikke købe sig ud af Chelseas problemer

Sølle fire point i fire kampe. Chelseas forsvarende engelske mestre har fået, hvad der kan betegnes som en chokerende og elendig indledning på sæsonen.

Men det betyder ikke, at manager Jose Mourinho går med milliardær-ejeren Roman Abramovich på indkøb i transfervinduets sidste dage.

Det siger manageren, som lørdag tabte på hjemmebane for blot anden gang i 100 Premier League-kampe, da Crystal Palaces uventet vandt 2-1 på Stamford Bridge.

- Jeg afleverede min plan for denne sæson 24. april. Det er ikke nu, hvor vi er i slutningen af august, jeg skal sige, at jeg vil prøve dit og dat, siger manageren.

I medierne har Chelsea været sat i forbindelse med Juventus-stjernen Paul Pogba og Evertons forsvarsspiller John Stones.

Mourinho medgiver, at indledningen på titelforsvaret hverken resultatmæssigt eller spillemæssigt har været god. Men han er fortrøstningsfuld i forhold til at indhente det tabte.

- Realiteterne er, at vi har fået en dårlig start. Fire point er en meget dårlig start.

- Vi har otte point mindre end den førende klub (Manchester City, red.), og vi er også efter andre klubber. I andre ligaer ville mange sige, at det var "game over", men vi har tidligere selv haft syv point ned til andenpladsen og smidt dem væk, siger Jose Mourinho.

I sommerpausen har Chelsea hentet målmanden Asmir Begovic, forsvarsspilleren Abdul Rahman Baba, samt offensivspillerne Radamel Falcao og Pedro.

Efter landskampspausen møder Chelsea oprykkeren Watford på udebane.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip