Mourinho vil stoppe rødglødende Harry Kane

Der er lokalopgør i Premier League lørdag, når Tottenham, et af sæsonens stærkeste hold, tager imod et hidtil skuffende Chelsea-hold.

Chelseas manager, José Mourinho, føler sig sikker på, at hans forsvar kan stoppe Tottenham-angriberen Harry Kane, der på det seneste har været i storform.

Også selvom den mangeårige anfører i Chelsea, John Terry, ikke skulle blive klar til kampen. Terry humpede ud af Chelseas seneste kamp, og er tvivlsom til kampen.

- Jeg stoler fuldstændigt på Gary Cahill og Kurt Zouma, hvilket også var grunden til, at jeg sparrede Kurt Zouma i tirsdags (i Champions League kampen mod Maccabi Tel Aviv red.). De er klar, siger José Mourinho om mødet med Kane ifølge AFP.

Efter den dårligste sæsonstart for en forsvarende engelsk mester nogensinde, er Chelsea langsomt ved at finde formen. Særligt forsvaret har set godt ud de seneste to kampe, hvor det ikke er lykkedes for modstanderen at score.

Tottenham har til gengæld ikke tabt en Premier League-kamp, siden de i første runde tabte til Manchester United.

Chelsea tabte de to holds indbyrdes opgør på White Hart Lane med 5-3 sidste sæson. I den kamp var Harry Kane flyvende, lige som den høje englænder har scoret ni mål i de seneste seks kampe for Tottenham.

Kampen mellem Chelsea og Tottenham er ikke den eneste, der bliver set frem til med spænding i denne runde. Det højst uventede tophold Leicester tager lørdag imod tabellens nummer to fra Manchester United.

Ligaens nummer tre, Manchester City, tager imod sidste sæsons store overraskelse fra Southampton, der aktuelt befinder sig på en ottendeplads.

Arsenal møder Norwich på udebane søndag.

/ritzau/

Dagens Gossip