Mourinho vil vinde alt med Chelsea

Chelsea går efter sejren i Premier League, Champions League, FA Cuppen og den engelske Liga Cup.

Ingen er prioriteret over de andre. Det fortæller manager José Mourinho på et pressemøde i Bangkok, hvor London-klubben for tiden forbereder sig på næste sæson.

- Den næste kamp er den vigtigste. Hvis vores næste kamp er i Champions League, så er det dér, vi satser.

- Det samme gælder for de andre turneringer. Vi ved, hvad de engelske pokalturneringer betyder, især FA Cuppen. Og vi vil spille alle turneringer med denne mentalitet. Så for os - ingen prioriteter, siger den 50-årige manager.

José Mourinho vandt to Premier League-titler i træk, FA Cuppen og det blev også til to triumfer i Liga Cuppen i portugiserens første tid i Chelsea. Men Champions League vandt han aldrig med klubben - den pokal har han til gengæld løftet med Porto og Inter.

Mourinho udpeger Manchester United og Manchester City som Chelseas værste konkurrenter i England.

- I Europa har vi flere konkurrenter, og derfor er det sværere at vinde. Men vi vil være der, og vi vil kæmpe for det, siger han.

Mourinho taler også om, at han vil skabe en vinderkultur. Allerede fra Chelseas første kamp på onsdag mod Singha All-Star XI. Det hold besejrede Manchester United 1-0 i sidste uge i David Moyes' første kamp som manager.

- Jeg kan ikke lide at tabe, spillerne kan ikke lide at tabe. Det er helt sikkert, at mine drenge vil forsøge at få et resultat onsdag. Det vil ikke skabe noget drama, hvis vi taber. Det ændrer ingenting at tabe, men det er ikke rart. Vi kan ikke lide det.

José Mourinho vil ikke forholde sig til de mange transferrygter, som sætter forskellige spillere i forbindelse med Chelsea. Han forholder sig kun til dem på sin egen måde.

- Managere i store klubber bliver sat i forbindelse med alle spillere indtil 31. august. Sådan er fodbold. Rygter, rygter, rygter. Og når dagen er omme har der været så mange rygter, at nogle af dem er rigtige.

/ritzau/

 

Dagens Gossip