Mourinho vred på Everton-manager efter Chelsea-nedtur

Jose Mourinho bandede Everton-manager Roberto Martinez direkte op i ansigtet efter Chelseas 1-3-nederlag i weekenden i Premier League.

Den portugisiske Chelsea-manager var ifølge britiske medier harm over, at Martinez gav sig til at tale med en gruppe journalister på Goodison Park, mens Mourinho måtte vente på at komme til.

Chelsea-manageren og hans spillere havde en rejse til London foran sig, og derfor mente Mourinho, at han burde tale med medierne først.

- Roberto, næste gang så lad mig komme til før dig, for vi skal rejse videre, sagde Mourinho til sin kollega, der var i gang med at blive interviewet.

Roberto Martinez havde dog overblik til at svare Mourinho.

- Det er ikke noget, vi bestemmer, Jose. Jeg bestemmer det ikke, lød det fra Martinez, hvilket fik Mourinho til at bande over Everton-kollegaens svar.

Roberto Martinez fortæller, at han oplevede en helt anderledes Mourinho i sidste sæson, efter at Chelsea havde slået Everton på vej mod det engelske mesterskab.

- Da han slog os med 6-3, var han sådan en venlig mand. Jeg foretrækker ham på den måde, siger Martinez.

Forholdet mellem Chelsea og Everton har ikke været det bedste, efter at Everton i sommer afviste et Chelsea-bud på forsvarsspilleren John Stones.

Mourinho og co. har ikke fået den bedste start på Premier League-sæsonen med tre nederlag i de første fem kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip