Movistar sejrede stort i Katalonien

20/03/2013
For det spanske cykelhold sejrede stort på 3. etape i løbet Katalonien Rundt.Her vandt colombianeren Nairo Quintana løbets første bjergetape, mens holdets spanske kaptajn Alejandro Valverde tog sig af andenpladsen foran Joaquim Rodriguez fra Katusha.Men ikke nok med, at Movistar kunne notere sig for en dobbeltsejr efter onsdagens strabadser fra Vidreres til Vallter 2000-Setcases, så fører Alejandro Valverde nu også løbets samlede stilling efter de 180 kilometer cykelløb.Afslutningen på etapen og stigningen på op mod målstregen i Vallter var præget af flere angrebsforsøg, hvor sidste års vinder af Tour de France, Bradley Wiggins, viste sig flot frem. Han måtte dog tage til takke med fjerdepladsen.Med danske øjne blev onsdag lidt af en skuffelse. Således kunne Jakob Fulgsang fra Astana ikke sidde med, da det begyndte at gå op ad, men han blev dog nummer 13. Han var 25 sekunder efter vinderen. Hos det danske hold Team Saxo-Tinkoff kunne hverken Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen eller nyindkøbte Nicolas Roche blande sig i toppen.

For det spanske cykelhold sejrede stort på 3. etape i løbet Katalonien Rundt.

Her vandt colombianeren Nairo Quintana løbets første bjergetape, mens holdets spanske kaptajn Alejandro Valverde tog sig af andenpladsen foran Joaquim Rodriguez fra Katusha.

Men ikke nok med, at Movistar kunne notere sig for en dobbeltsejr efter onsdagens strabadser fra Vidreres til Vallter 2000-Setcases, så fører Alejandro Valverde nu også løbets samlede stilling efter de 180 kilometer cykelløb.

Afslutningen på etapen og stigningen på op mod målstregen i Vallter var præget af flere angrebsforsøg, hvor sidste års vinder af Tour de France, Bradley Wiggins, viste sig flot frem. Han måtte dog tage til takke med fjerdepladsen.

Med danske øjne blev onsdag lidt af en skuffelse. Således kunne Jakob Fulgsang fra Astana ikke sidde med, da det begyndte at gå op ad, men han blev dog nummer 13. Han var 25 sekunder efter vinderen. Hos det danske hold Team Saxo-Tinkoff kunne hverken Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen eller nyindkøbte Nicolas Roche blande sig i toppen.