Moyes har ikke opgivet mesterskabet trods ny nedtur

Skrevet af admin

07/12/2013

Dagens topnyheder

Manchester United og holdets nye manager David Moyes er under gigantisk pres for tiden. Det er nemlig ikke nok, at holdet har succes i Champions League.

Når varen ikke leveres i den hjemlige Premier League, så stiger presset med raketfart, og når United som forsvarende mester ikke har vundet i de seneste fire Premier League-kampe, vil snakken om en mulig fyring af Moyes kun tage til.

Ditto vil vurderingen af Uniteds ringere og ringere mulighed for at genvinde mesterskabet. Men Moyes har ikke givet op.

- Jeg står fast på, at vi vil være tæt på, og jeg håber, vi vil være med i opløbet, når vi nærmer os afslutningen på sæsonen, siger David Moyes til BT Sport efter lørdagens 0-1-nederlag hjemme til Newcastle.

I øvrigt første gang i mere end 41 år, at Newcastle vandt på Old Trafford, og det legendariske anlæg har dermed to gange på fire dage mistet lidt af magien.

I onsdags var det Everton, der tog hjem fra Old Trafford med en 1-0-sejr, og det var første gang i 21 år, det lykkedes for Everton at vinde på Uniteds hjemmebane.

Faktum er, at United ikke har vundet i fire kampe i træk i Premier League og ligger nummer ni med blot 22 point for 15 kampe.

Duksen Arsenal har spillet en kamp færre - og har 12 point mere. Men United-manageren har altså ikke givet op endnu, selv om udsigterne til et nyt mesterskab er særdeles dystre.

Lørdagens nedtur forklarer Moyes med, at Manchester United manglede held og skarphed.

- Jeg er skuffet over resultatet. Jeg mener, der var steder i kampen, hvor vi manglede lidt held og ikke fik udnyttet vores muligheder godt nok, siger han.

/ritzau/