Moyes har ikke opgivet mesterskabet trods ny nedtur

Manchester United og holdets nye manager David Moyes er under gigantisk pres for tiden. Det er nemlig ikke nok, at holdet har succes i Champions League.

Når varen ikke leveres i den hjemlige Premier League, så stiger presset med raketfart, og når United som forsvarende mester ikke har vundet i de seneste fire Premier League-kampe, vil snakken om en mulig fyring af Moyes kun tage til.

Ditto vil vurderingen af Uniteds ringere og ringere mulighed for at genvinde mesterskabet. Men Moyes har ikke givet op.

- Jeg står fast på, at vi vil være tæt på, og jeg håber, vi vil være med i opløbet, når vi nærmer os afslutningen på sæsonen, siger David Moyes til BT Sport efter lørdagens 0-1-nederlag hjemme til Newcastle.

I øvrigt første gang i mere end 41 år, at Newcastle vandt på Old Trafford, og det legendariske anlæg har dermed to gange på fire dage mistet lidt af magien.

I onsdags var det Everton, der tog hjem fra Old Trafford med en 1-0-sejr, og det var første gang i 21 år, det lykkedes for Everton at vinde på Uniteds hjemmebane.

Faktum er, at United ikke har vundet i fire kampe i træk i Premier League og ligger nummer ni med blot 22 point for 15 kampe.

Duksen Arsenal har spillet en kamp færre - og har 12 point mere. Men United-manageren har altså ikke givet op endnu, selv om udsigterne til et nyt mesterskab er særdeles dystre.

Lørdagens nedtur forklarer Moyes med, at Manchester United manglede held og skarphed.

- Jeg er skuffet over resultatet. Jeg mener, der var steder i kampen, hvor vi manglede lidt held og ikke fik udnyttet vores muligheder godt nok, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip