Moyes hylder United-komet

Adnan Januzaj blev den helt store helt for Manchester United, da den 18-årige kantspiller lørdag på egen hånd vendte et truende nederlag mod Sunderland til en sejr på 2-1.

Den unge belgier scorede begge Manchester Uniteds mål, og Adnan Januzaj har dermed for alvor slået sit navn fast hos De Røde Djævle, hvor han for første gang var med i startopstillingen.

Efter kampen høstede Adnan Januzaj masser af rosende ord, og United-manager David Moyes sammenlignede ham blandt andet med Wayne Rooney.

- Jeg har tidligere (i Everton, red.) givet Wayne Rooney og Ross Barkley deres debut, og Adnan har samme kvalitet som dem. Han er en topspiller allerede, siger manageren til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Jeg ville gerne have givet ham chancen for et par uger siden, men af forskellige årsager blev det ikke til noget. Jeg ville ikke risikere at kaste en ung spiller for løverne for tidligt i sæsonen, men i dag var tidspunktet det rette. Han har været så god, at det har været svært at holde ham tilbage. Han er et helt specielt talent, lyder det fra David Moyes.

 

 

 

Dagens Gossip