Moyes og United har hægtet sig på toppen

Manchester United ser med 1-0-sejren over Arsenal ud til at være tilbage i toppen af Premier League.

Holdet er nu nummer fem og har kun fem point op til netop Arsenal på førstepladsen, men det havde United-manager David Moyes nu hele tiden regnet med ville ske.

- Jeg regnede ikke med, at der var nogen hold, der ville stikke af fra os, for det er en meget tæt liga i denne sæson.

- Der har været en hel del overraskelser, og vi er også selv blevet overrasket, men nu ser det ud som om, at vi har fundet momentum, siger Moyes til Sky Sports.

Han kalder sejren for "et stort resultat" og er meget tilfreds med, hvordan hans spillere reagerede, da Arsenal pressede på for en udligning.

- Vi viste den beslutsomhed og vilje, der skulle til i anden halvleg, da vi kom under pres, siger Moyes.

Modstandernes manager, Arsène Wenger, var egentlig også tilfreds med sit holds indsats, når man lige ser bort fra Manchester Uniteds mål, der faldt i forbindelse med et hjørnespark, hvor Robin van Persie var helt umarkeret.

- Hjertet og indsatsen var i orden. Men vi tabte på en dødboldssituation, og det gjorde forskellen. Jeg er overrasket over, at vi blev snydt ved forrest stolpe. Den situation må jeg lige se igen, siger han til tv-stationen.

Arsenal havde inden kampen ikke tabt ni Premier League-kampe i træk. Nederlaget til United var det første, siden holdet tabte 1-3 til Aston Villa i første spillerunde.

/ritzau/

Dagens Gossip