Mtiliga forlænger med Nordsjælland

Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen er glad for, at parterne er blevet enige:

- Patrick er én af de bærende kræfter på holdet og har været en vigtig del af både mesterskabssæsonen og denne sæson, der har stået på både Champions League og topkampe i Superligaen. Vi er derfor, naturligvis, endog rigtig glade for, at vi og Patrick er blevet enige om, at forlænge kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2015, siger Jan Laursen til fcn.dk.Mtiliga, der i efteråret 2012 fik en uheldig exit fra landsholdet, da han sagde til Morten Olsen, at han ikke var klar til at spille kort før kampen mod Italien, har været i FC Nordsjælland siden sommeren 2011. Han spillede i en årrække i hollandsk fodbold, men var to år i spanske Malaga inden FCN. Han er glad for at fortsætte i FC Nordsjæland.

- Vi spiller en omgang inspirerende fodbold og arbejder videre med at udvikle os og spillet i en positiv retning, og det vil jeg meget gerne være en del af i fremtiden.

- Derfor er jeg glad for at FC Nordsjælland var interesseret i at forlænge og jeg har egentlig ikke tænkt i andre retninger. Jeg har været meget positivt overrasket over den professionalisme der er i hele klubben og den måde man målrettet arbejder både sportsligt og på alle andre områder, så jeg kan kun sige, at det er en god dag.

 

 

Dagens Gossip