Mulig bankrøver i Skårup var bevæbnet med paintballpistol

En 35-årig mand forhindrede formentlig et røveri mandag middag, da han løb en tur i Skårup på Sydfyn. På en sti bemærkede løberen en mand, som var ved at trække en elefanthue over hovedet. Lige i nærheden ligger både en filial af Svendborg Sparekasse og den lokale brug, og det var formentlig et af disse steder, som var mål for røveriet.

Den 35-årige råbte ad den maskerede mand, som forsøgte at stikke af. Men kondiløberen fik indhentet og væltet ham omkuld på trods af, at røveren var bevæbnet med en pistol. Under tumulten kom endnu en røver løbende og sparkede den 35-årige i hovedet, hvorefter begge røvere stak af i en bordeauxrød og meget beskidt Golf. Det oplyser Fyns Politi. 

Tilbage på stedet lå den pistol, som den første røver havde haft på sig. Det viste sig at være en sort luftdrevet Plastic paintballpistol af mærket Combat Delta. (Se foto)

Den ene røver beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj, slank af bygning. Han var iført en mørk elefanthue, kort mørk/blå dynejakke, grå joggingbukser og sorte sportssko.

Røveren, som kom tilløbende, beskrives som 20-25 år, 185 centimter høj, muskuløs, bodybuildertype. Han havde lyst undercut frisure, kort i siderne længere på toppen. Han var iført en lys/hvid striktrøje med hætte og lynlås, lyse cowboybukser og kraftige vinterstøvler af ”Sorell” typen med mørk gummibund og lyst læderskaft med lammeskindsfoer. Han bar stor guldmetal fingerring på højre hånd.

Mændenes bil havde også flere kendetegn. I bagruden på den bordeauxrøde Golf, der fremstod meget beskidt, sad en streamer med teksten "Team S......" med hvid skrift, ligesom bilen havde et uoriginalt udstødningssystem med dobbelt afgangsrør placeret ved siden af hinanden i venstre side.

Fyns Politi hører meget gerne fra vidner til selve røveriforsøget eller fra personer, der har oplysninger om pistolen.

Dagens Gossip