Mulig brokskade til Messi overskygger VM-triumf

Fodboldklubben FC Barcelona spillede sig torsdag i finalen ved VM for klubhold. Det er en realitet, efter den spanske mesterklub vandt 3-0 over Guangzhou Evergrande på et hattrick af Luis Suarez.

Men sejren er nok ikke, hvad der fylder mest i Barcelona-truppen.

Verdensstjernen Lionel Messi, der slet ikke var i truppen på grund af en skade, blev tidligere torsdag kørt til et hospital efter symptomer på nyresten. Det er lige nu tvivlsomt, om argentineren bliver klar til finalen på søndag mod River Plate.

Det var dog ikke kun Barcelona, det var ramt af uheld. Guangzhou Evergrandes Zou Zheng faldt pludselig om i straffesparksfeltet med sin ene fod vredet om, så den pegede den helt forkerte vej, så Zheng måtte udgå.

Barcelona klarede sig fint i fraværet af verdensstjernen Messi. Det gav nemlig mere rum til en anden stjerne, Luis Suarez.

Midtbanespilleren Ivan Rakitic fyrede af fra distancen, og kinesernes målmand kunne ikke holde fast på læderet. Luis Suarez kommer stormende og prikkede bolden ind til 1-0.

Luis Suarez var i det hele taget i fremragende spillehumør, og føringen blev fordoblet få minutter inde i anden halvleg.

Den uruguayanske angriber lukkede og slukkede festen, da han scorede til 3-0 på straffespark.

Finalen spilles - med eller uden Messi - søndag klokken 11.30 dansk tid i japanske Yokohama.

/ritzau/

Dagens Gossip